Om mig

Teresa Abildgaard Graversens privat børnepasningstilbud i Skrubsakken Skødstrup
Teresa Abildgaard Graversen – privat pasningstilbud i Skødstrup

Lidt om mig og min familie.

Jeg hedder Teresa (1986) og er gift med Carsten (1980), sammen har vi tre børn, Nadja (2010) og Frida (2014) og Arthur (2019). Vi bor i en villa i et plan, centralt beliggende i Skødstrup, med dejlig stor have til og et lille stykke sansehave. Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper, men valgte at sadle om i 2015 og startede som kommunal dagplejer. Nu er det blevet tid til at sadle om igen, og Skrubsakken, Privat Pasningsordning starter pr. 1/8 2022.


For mig er det vigtigt at skabe en tryg base og en kontinuerlig hverdag, så de små har et godt afsæt til at udvikle sig som sociale og selvhjulpne mennesker. Min grundtanke er at al læring for småbørn bedst sker gennem leg, anerkendelse og ros.

Den nære relation og det tætte samarbejde med forældre er enormt betydningsfuldt for mig. Jeg vægter åbenhed og undrende spørgsmål i dialogen omkring barnet og vores samarbejde.

I mit arbejde er jeg især optaget af børns motorik, og har øje for de tre primære sanser. Det jeg vægter højest i det daglige er bevægelsesglæde, natur og udeliv.

Jeg har øje for de små detaljer og forstår at værne om det enkelte barns behov, selvstændighed og livsglæde. Børnenes inddrages og vi fordyber os i små og store hverdagsting i løbet af dagen. De får medbestemmelse og hos mig får de, de bedste forudsætninger for at blive livsduelige mennesker, med en god kerne – et godt selvværd, rustet til at møde deres omverden.